Salon Toyota Celje
Salon Toyota Celje
iz zraka
iz zraka
peugeot salon celje
peugeot salon celje
salon Ford
salon Ford
Salon Fiat
Salon Fiat
Peugeot Ravne
Peugeot Ravne
 
 

O nas

Več kot 65 let skrbimo za vaše avtomobile

Avto Celje je odgovorno in okolju prijazno podjetje z več kot 60 letno tradicijo. 140 članski dinamičen in profesionalno usposobljen kolektiv skrbi za vaše vozilo od tehničnega pregleda do tehničnega pregleda. Na odlični lokaciji ob zahodni celjski obvoznici se vsakodnevno trudimo zadovoljiti potrebe fizičnih in pravnih oseb, lastnikov osebnih in tovornih vozil, delovnih strojev. 

Vsak dan se vedno znova potrudimo, da so naše stranke zadovoljne, predvsem pa brez skrbi za svoja vozila.

Vse za vaš avto na enem mestu

V Celju ponujamo prodajo rabljenih vozil in celovit storitveni center: tehnični pregledi motornih vozilih in priklopnikov, registracije, homologacije, zavarovanja, ocenitev poškodovanih vozil, licitacija, avtovleka.

Del naše dejavnosti opravljamo tudi v naših poslovnih enotah v Velenju, v Ravnah na Koroškem in v Slovenskih Konjicah. Celotna dejavnost podjetja se odvija na 45.000 kvadratnih metrih.

 

 

 
 
 

Kje smo

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.